Izvedbe proizvoda

Hoist

PATENTIRANO

Rješenja za ambijente koje koriste hendikepirane osobe Hoist je jedna izvedba proizvoda tradicionalnog modela Unico koji je nastao kako bi se uskladio s uređajima za podizanje s motoriziranom vodilicom za premještanje i njegu osobe. Hoist predstavlja jedno rješenje koje dozvoljava savladavanje arhitektonskih prepreka i iskorištavanje svih ponuđenih prednosti koje pruža izbor kliznih vrata.

Specijalna izvedba vodilice i poprečnog nosača ne ometa prolaz dizalice, istovremeno dozvoljavajući zatvaranje vrata. Hoist se izvodi za svijetle prolaze počevši s minimalnom širinom od 900 mm (uzimajući u obzir da oplata vrata viri 100 mm kako bi se dozvolila upotreba ručke, neto svijetli otvor je 800 mm).

Siderale

Iz istraživanja tvrtke Eclisse nastao je Siderale, okvir vrata specijalno osmišljen za izrazito velike otvore koji omogućuje umetanje kliznog sustava koji nestaje čak i kada postoje ležišta koja su do sada bila nezamisliva.

Dostupan u izvedbi s jednim krilom ili dvoja krila, ovaj model povećava mogućnosti projektiranja, slijedeći nove tendencije uređenja i odgovarajući na potrebe za prostorom i svjetlom u modernom projektiranju interijera. Zahvaljujući svojim dimenzijama, model omogućuje svijetli otvor koji može biti do 200 cm širine uz visinu od 290 cm za svako krilo (završna debljina pregrade 15 cm). Eclisse Siderale je okvir vrata koji je sposoban podijeliti izvanrednu ideju otvaranja i komunikacije između ambijenata.

N.B.: Okviri vrata izvan standardnih mjera ne predviđaju sustav s priključcima.

Antikorozivno

Preporučeno za kupaone, saune i vlažne zone Ovaj specijalni obojani okvir vrata izrađen je od lima s tri faze zaštite (pocinčavanje, temeljna boja i epoksidne boje) i s profilom pored vrata od nehrđajućeg čelika.

Ova izvedba sprječava eventualnu pojavu korozije čak i kada je okvir vrata ugrađen u izrazito vlažnim okolinama kao što su kupaone, saune, podrumi itd.

Rad koji se može primijeniti na modele ECLISSE u izvedbi za žbuku (model SYNTESIS® LINE je isključen).